Nikolej's Blog

Nikolej's blog om universelle sandheder

Den frække blog

Ok, her kommer den så: bloggen om tantra!

Forestil dig…… At du er sammen med en, som virkeligt kan vække noget dig! Du er faktisk allerede pænt ophidset. På den fede måde. For stemningen er perfekt og setup’et er lige præcis sådan, at du tænder maximalt. Naboerne er endda på ferie, så i kan give slip på al hensyntagen og generthed (med mindre det da er naboen du hygger dig med). Kort sagt, alle forudsætningerne for, at du kan give dig helt hen og få en fantastisk oplevelse er til stede.

… I har nu været “i gang” i et stykke tid og energien er gradvist blevet mere og mere intens. Og nu nærmer du dig så det der magiske punkt, hvor bølgen kammer over og din krop tager HELT over! Og jo tættere du kommer på punktet, jo mere fortættes også dit nærvær. Alle de forstyrrende tanker, som normalt fylder langt det meste af din vågne tid erstattes af lige dele nydelse, instinkter og hengivelse.

Og så endelig – Aaaaah! – sker det uundgåelige! Propperne springer, og enorme mængder af energi frigøres og sendes ud på en potentielt livgivende mission, der kan få konsekvenser mange generationer frem i tiden…

fireworks

Præcis samtidig med at det sker, så ophører de sidste rester af tankevirksomhed i dit indre – selv bevidstheden om, hvem du er og hvad du er midt i. Du opsluges fuldstændig af oplevelsen og bliver i et ganske kort øjeblik fuldstændig ét med sammentrækningen og opspændingen – og derefter udløsningen – bølgen der bryder og forløser alt opsparet energi ud i alle retninger (og for mænd måske især i én bestemt retning).

Normalt finder du dog relativt hurtigt “hjem” til dig selv igen. Men ekko’et bliver hængende. Og har det været særligt godt ligger du måske længe efter og ér bare – tilstede – uden særligt mange tanker – men med en dyb forankring i din krop. Deler du oplevelsen med en du holder meget af, kan der oveni købet være en stor åbning i hjertet, forelskelses-følelser og endda følelser af ren kærlighed.

Kvinde med lysbold, af Raine Hilton

Foto: Raine Hilton

Der er ikke noget at sige til at seksualiteten fylder meget! Især i vores moderne og relativt frisindede samfund. For hold nu fast, hvor er der meget energi på spil. Og hvor er det frigørende ind imellem at få en pause fra hjernen og bare være krop, dyr, instinkt og hjerte.

Alt samen rigtig skønt og meningsfuldt! Men hvorfor egentlig stoppe her, når det kan blive bedre endnu?

??????????

Forhåbentligt tænker du nu: “Hvordan det?” Og det første af to gode eksempler herpå er ret lige til: nemlig ved at lægge 2 og 2 sammen. Når jeg relativt let kan akkumulere og derefter frisætte så meget energi at min hele min krop fyldes med velvære og min tankestrøm næsten stopper, bare ved at åbne op for min seksualitet en enkelt gang, så kan jeg vel også akkumulere og derefter frisætte MERE energi hvis jeg bygger det op over 2 eller flere gange. Og derved få endnu vildere oplevelser!

I praksis er det ikke altid lige så let, som det lyder. De fleste oplever jo at energien MEGET gerne VIL slippes fri, når energiniveauet når til omkring kogepunktet. Så først må man øve sig i både at kontrollere, rumme, og senere surfe på energien – fuldstændig som en surfer rider på bølgen. Eller som et damplokomotiv rider på dampen.

Men ja, når det lykkes, bliver indsatsen belønnet. på alle måder. Ikke altid helt ufarligt, men potentielt meget potent!(Jeg skal her undlade at gå i detaljer med lavpraktiske eksempler fra det virkelige liv på hævelser og ømhed, hvis den øgede mængde energien skulle hobe sig op lokalt…)

Et andet svar på en ret interessant og meningsfuld måde at “bruge” kræfterne i seksualiteten er: som løftestang ind i gradvist mere nærvær. Øget nærvær dukker som tidligere beskrevet ofte op af sig selv i takt med at ophidselsen stiger og eller bare imens du er ophidset kan det virke yderligere forstærkende begge veje: både på ophidselsen/ hengivelsen og på nærværet. (Ok, man risikerer selvfølgelig også, at det kan tage gassen lidt af ballonen.)

Shiva y Shakti Tantra Statue
ØVELSE: Prøv også at stoppe op midt i festen for at meditere – eller at meditere lige efter at du har elsket men uden at have udløst energien. Og se så hvad der sker. (Klart, hvis du har redet bølgen helt ind til strandkanten falder du jo nok i søvn.)

Efter at have ”øvet” et stykke tid begynder dine meditative erfaringer på lagnet sandsynligvis at indvirke både på din “almindelige” meditations-praksis og på dit nærvær i det hele taget. Der er dog igen 2 ting man skal være opmærksom på:

1) Når du væver mere nærvær ind i din seksualitet opdager du måske nogle nye hidtil ukendte sider af dig selv og din seksualitet – og den begynder muligvis også at udvikle sig. Og ikke altid i en retning som du lige var forberedt på…

2) Nærvær og ophidselse følges normalt ikke ad hånd i hånd hele vejen til festen er slut. For i takt med at energiniveauet og ophidselsen stiger, bliver det også sværere og sværere, ikke at lade sig rive med. Og i det øjeblik hvor bølgen bryder, så ryger normalt også den sidste rest af bevidsthed om, at du er i færd med at meditere. Orgasmen opsluger det ”vidne”, der så at sige ser sig på selv i spejlet og derved ved af, at det er nærværende. Eller kort sagt:

“Opleveren” opsluges af “oplevelsen”.

 Men så er det jo bare op på rodeo-hesten igen, og se hvor tæt du kan komme på klimaks, før din vågenhed bliver revet med af vandmasserne…

God fornøjelse!

Nikolej

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Indtast din email her og modtag en besked når der er nye blogpost fra min hånd.

%d bloggers like this: